pr storytelling
Totaal producent van reclameproducten levert maatwerk
Faber Reklame kiest voor productie met uv printer van Mimaki Faber Reklame in Veendam is een allround reclame productiebedrijf dat onlangs investeerde in een Mimaki printer met UV-droging, de UCJV300 UV led, die geleverd werd door Igepa.
Marketiger in Eindhoven is de eerste die fullcolour in 3D print met Mimaki
3D printbedrijf Marketiger in Eindhoven is in korte tijd een belangrijke speler in dit nieuwe marktsegment geworden. Onlangs investeerde het bedrijf als eerste in Europa in de Mimaki 3DUJ-553, een printer die als enige fullcolour met polymeren drie dimensionaal kan printen. Dimix leverde deze primeur.
Creatief Printbedrijf print en goud en zilver
Creatief Printbedrijf print en goud en zilver Colorworks investeert in Xerox Iridesse De Haagse grafisch expert Colorworks is specialist in bijzondere producties. Veel van het werk is terug te vinden in de horeca, bij evenementen en bij bijzondere gelegenheden. Het printen van goud en zilver was een lang gekoesterde wens van Fred van Hoorn, de eigenaar van het creatieve printbedrijf. Met de installatie van de Xerox Iridesse is er voor hem een wereld aan mogelijkheden bijgekomen.
Op maat printen voor de retail
Het Haarlemse bedrijf Printsquare is specialist in printwerk voor retail ketens. Gesteund door de productiemiddelen die Mimaki leverde, opereert het bedrijf succesvol in een lastige markt. De laatste investering is de Mimaki JFX200-2513 flatbed printer.
dec 11
Van drukker naar totaal leverancier van reclamemiddelen
De ondersteuning van Dimix en de machines van Mimaki zorgen voor sterke groei Decapress Onlangs schafte Decapress bij Mimaki twee nieuwe machines aan, beide met UV-droging, de UCJV300-160 én de UJV55 – 320. De laatste is met een printbreedte van 3 meter twintig de blikvanger binnen het bedrijf.
Mimaki dealer TTS maakt online business van Onlineshopz mogelijk
TTS en Dimix hebben samen de Mimaki printers geleverd die bij Onlineshopz draaien. TTS leverde sinds 2015 een viertal Mimaki textielprinters en twee Monti Antonio kalanders. Dimix leverde de UV en solvent printers. Onlangs ging een revolutionaire direct op textiel printer, de Mimaki Tx300P-1800, in bedrijf.
Lieuwe Boards personaliseert kitesurfboards
Lieuwe Boards in Rijswijk (Nederland) is een jong bedrijf dat kitesurfboards produceert. Het zijn bijzondere customboards die vaak een persoonlijk tintje krijgen doordat de afnemer er zijn eigen grafische afbeelding op kan laten zetten. Het is de Roland VersaSTUDIO BN-20 eco-solvent printer die ervoor zorgt dat elk surfboard er anders uitziet.
PRstory: On demand carwrapping met uv-droging
De Limburgse signfabrikant MTR Indoor Outdoor Signing investeerde onlangs in de Mimaki grootformaat uv-printer, de UCJV 300 – 160. Eigenaar Marco Tobben kan zich na een maand al niet meer voorstellen hoe hij het ooit zonder gedaan heeft.
Unfold legt focus op slimme productie met brede Mimaki printer
Het Haarlemse bedrijf Unfold zit op een groot industrieterrein in een ruim industrieel pand. Niet speciaal zou je denken, de meeste productiebedrijven zien er zo uit. Het bijzondere is dat Unfold heel veel zware productieprinters en afwerkapparatuur heeft en weinig mensen om ze te bedienen, de eigenaar René Spanger, doet heel veel zelf. Onlangs investeerde hij in een slag groter. De 3 meter 20 brede printer van Mimaki met UV-droging. De UJV55-320 is een zware machine. Nodig om de steeds groeiende printvraag bij Unfold aan te kunnen.
Veel variatie met SEI labelmaster bij Vila Etiketten
Etikettenfabrikant Vila in Breda ziet een explosieve groei in digitaal geproduceerde etiketten met kleine oplages. Reden voor het bedrijf om te investeren in variabel snijden. Vila etiketten, dat onderdeel is van de internationaal opererende Optimum Group, koos voor de SEI labelmaster die geleverd werd door Tripa Converting Solutions in Vianen.
okt 18
Mcart kan ‘alles’ maken dankzij brede Mimaki UV-inkjetprinter
Mcart investeerde vorig jaar als eerste in de Mimaki UJV55-320, een 3,2 meter brede rol-naar-rol UV-inkjetprinter, geleverd door Mimaki-distributeur Dimix . De creatieve signmakers in Alblasserdam kunnen sindsdien ‘alles maken’, van textiel tot folie, en in een veel groter formaat dan voorheen. “Het is gewoon een supermachine.”
Zelf bedrukken is goedkoper en sneller
De Promocompany investeert in twee Mimaki productieprinters   De Promocompany in Ede is een groothandel in relatiegeschenken, die in zijn vijfentwintigjarig bestaan een belangrijke speler is geworden in de online verkoop van relatiegeschenken. Onlangs besloot het handelsbedrijf zelf te gaan bedrukken en schafte daarvoor twee Mimaki printers aan.
Prindustry Marktplaats blijkt succes
Het gaat goed met Prindustry. Het aantal orders en de omzet zit in de lift. Eigenaar Ramon van Wingerden kijkt enthousiast om zich heen in het nieuwe bedrijfsonderkomen in Haarlem. “Het is onze insteek om alles en iedereen door automatisering efficiënt met elkaar te verbinden.” Dat gebeurt op succesvolle wijze met een platform achter grafische webshops waar resellers en leveranciers samenwerken voor een groot, kwalitatief aanbod.
jul 12
Phoenext, groot in textielprinten
Van vaantjes voor Ajax, André Rieu-sjaaltjes, kussentje met Nick & Simon, van ovenwanten tot slaapmaskers – je kunt het zo gek niet bedenken of Phoenext maakt het. ‘Wij maken eigenlijk alles behalve kleding”, zegt directeur/eigenaar Jakob Lameijer. Dankzij de expertise in sublimatie transfer printen van Mimaki-dealer Texo Trade Service (TTS) draait Phoenext nu met de nieuwe Mimaki JV150-160 met hoge snelheden én is de eerder aangeschafte Mimaki TS34-1800A volledig geoptimaliseerd. “De printer loopt nu veel sneller en het inktverbruik ligt lager.”