pr storytelling
jun 16
2020 hét jaar voor deelname aan subsidieproject ‘Create your future’
Van Eerd legt fundament voor duurzaam inzetbare medewerkers Create your future: met dit project biedt het A&O Fonds samen met GOC activiteiten en subsidies op maat aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers. Verpakkingsbedrijf Van Eerd was één van de eerste bedrijven die meedeed met dit unieke project.
dec 03
Fijnmazig laserstansen zorgt voor extra papierbeleving
Yart Factory opent nieuwe markten met de SEI PaperOne 5000 geleverd door Tripa Converting Solutions Yart Factory in Waalwijk is gespecialiseerd in laserstansen. Het bedrijf, dat deze maand 65 jaar bestaat, blinkt onder andere uit in bijzondere papierproducties. Voor de productie gebruikt het bedrijf, dat ook produceert voor zusterbedrijf Point to Paper, SEI laserstans machines geleverd door Tripa Converting Solutions. Yart Factory had de wereldwijde primeur van de SEI PaperOne 5000, een machine die B2 formaat vellen kan laserstansen en rillen.
Investering door groei kleine oplagen etiketten
Vila Etiketten koopt tweede SEI LabelMaster bij Tripa Converting Solutions Vila Etiketten in Breda investeerde onlangs in een tweede SEI LabelMaster via Tripa Converting Solutions. De machine zorgt ervoor dat het bedrijf de snelgroeiende vraag naar digitaal geproduceerde labels aankan.
Investering maakt groei beheersbaar bij Kuipers Print en Sign
Op de Sign en Print Expo in 2019 ging Aaron Kuipers op zoek naar een extra productieprinter die hem kon helpen zijn snelgroeiende bedrijf verder te professionaliseren. De keuze viel op de Mimaki UCJV300 160 UV Led. Met als gevolg dat hij kan groeien zonder elke dag te moeten over te werken.
Online reclame producent met persoonlijke aandacht en maatwerk
Reclamedeal in Coevorden is een prominente online speler. In een transparant, modern pand produceert het bedrijf reclamewerk, dat voornamelijk online besteld wordt. Voor de productie schafte het bedrijf onlangs een derde Mimaki printer aan, de Mimaki UCJV300 UV Led, naast de twee Mimaki JV150 160 op 8 kleuren die het bedrijf al in huis had.
Aftermovie Prindustry Connect Event 2019
In opdracht van Prindustry deden we verslag van hun jaarlijkse Connect Event. In deze terugblik is te zien: fragmenten van de beursvloer met diverse Prindustry partners en een blik op het debat tussen Ramon van Wingerden (Prindustry) en Wouter Haan (Reclameland) met als insteek ‘visies op online businessmodellen in print’, met als debatleider Peter Luit (Blokboek.com en Printmedianieuws)
Totaal producent van reclameproducten levert maatwerk
Faber Reklame kiest voor productie met uv printer van Mimaki Faber Reklame in Veendam is een allround reclame productiebedrijf dat onlangs investeerde in een Mimaki printer met UV-droging, de UCJV300 UV led, die geleverd werd door Igepa.
Marketiger in Eindhoven is de eerste die fullcolour in 3D print met Mimaki
3D printbedrijf Marketiger in Eindhoven is in korte tijd een belangrijke speler in dit nieuwe marktsegment geworden. Onlangs investeerde het bedrijf als eerste in Europa in de Mimaki 3DUJ-553, een printer die als enige fullcolour met polymeren drie dimensionaal kan printen. Dimix leverde deze primeur.
Creatief Printbedrijf print en goud en zilver
Creatief Printbedrijf print en goud en zilver Colorworks investeert in Xerox Iridesse De Haagse grafisch expert Colorworks is specialist in bijzondere producties. Veel van het werk is terug te vinden in de horeca, bij evenementen en bij bijzondere gelegenheden. Het printen van goud en zilver was een lang gekoesterde wens van Fred van Hoorn, de eigenaar van het creatieve printbedrijf. Met de installatie van de Xerox Iridesse is er voor hem een wereld aan mogelijkheden bijgekomen.
Op maat printen voor de retail
Het Haarlemse bedrijf Printsquare is specialist in printwerk voor retail ketens. Gesteund door de productiemiddelen die Mimaki leverde, opereert het bedrijf succesvol in een lastige markt. De laatste investering is de Mimaki JFX200-2513 flatbed printer.
dec 11
Van drukker naar totaal leverancier van reclamemiddelen
De ondersteuning van Dimix en de machines van Mimaki zorgen voor sterke groei Decapress Onlangs schafte Decapress bij Mimaki twee nieuwe machines aan, beide met UV-droging, de UCJV300-160 én de UJV55 – 320. De laatste is met een printbreedte van 3 meter twintig de blikvanger binnen het bedrijf.
Mimaki dealer TTS maakt online business van Onlineshopz mogelijk
TTS en Dimix hebben samen de Mimaki printers geleverd die bij Onlineshopz draaien. TTS leverde sinds 2015 een viertal Mimaki textielprinters en twee Monti Antonio kalanders. Dimix leverde de UV en solvent printers. Onlangs ging een revolutionaire direct op textiel printer, de Mimaki Tx300P-1800, in bedrijf.
Lieuwe Boards personaliseert kitesurfboards
  Lieuwe Boards in Rijswijk (Nederland) is een jong bedrijf dat kitesurfboards produceert. Het zijn bijzondere customboards die vaak een persoonlijk tintje krijgen doordat de afnemer er zijn eigen grafische afbeelding op kan laten zetten. Het is de Roland VersaSTUDIO BN-20 eco-solvent printer die ervoor zorgt dat elk surfboard er anders uitziet.
PRstory: On demand carwrapping met uv-droging
De Limburgse signfabrikant MTR Indoor Outdoor Signing investeerde onlangs in de Mimaki grootformaat uv-printer, de UCJV 300 – 160. Eigenaar Marco Tobben kan zich na een maand al niet meer voorstellen hoe hij het ooit zonder gedaan heeft.